Skip to main content

Kawasaki lanserar flera nya färg- och grafikuppdateringar till kommande säsong

Kom in till GMC i September om du vill göra ett riktigt bra klipp på en 2017 Z650, Ninja650 eller Vulcan S, vi behöver plats för 2018 hojarna, eller ring oss på 054-850555

”Efter att redan ha lanserat nya färg- och grafikalternativ på flera modeller inför 2018 avslöjar nu Kawasaki uppdateringar på ytterligare en bredd olika modeller och segment. 

I supersportsegmenetet har flera modeller fått antingen små eller mer grundläggande uppdateringar. De kompressormatade modellerna Ninja H2 och Ninja H2R får uppdaterade färger och grafik medan Ninja H2 Carbon kommer få spegellack tillsammans med mattsvart för att hetta till den nya looken. Både den populära raceinspirerade Ninja 650 KRT edition och värstingen Ninja ZX-10R KRT Replica har uppdaterats till 2018 med KRT superbikeinfluerad grafik. Ninja 650 KRT edition i limegrön och ebenholts och Ninja ZX-10R KRT Replica kommer i  limegrön med ebenholts och grafitgrå.

Både ZZR1400 och ZZR1400 Performance Sport har även de fått visuella förändringar. Den första får kolfibergrå med smaragdgröna inslag medan på Performance Sport är den smaragdgröna färgen mer i centrum tillsammans och metallic kolfibergrå.
Z1000 R Edition har fått nya blinkers och en matt kolfibergrå lack i kombination med den svarta metalliclacken medan alla Versys 1000 modellerna kommer få ny färg till nästa säsong. De olika färgerna kommer bara metallicsvart, candy brandröd med metallicsvart. Det tredje alternativet kommer bli en limegrön variant med metallicsvart.”

“Detta är en mycket stressig period för Kawasaki fabriken” kommenterar Morihiro Ikoma, ansvarig för Kawasaki Motors Europe. “Vi förbereder inte bara nya modeller utan kundfokusgrupper och återkoppling från återförsäljare har även lett till nya färgalternativ för carry over modellerna. Det är så mycket nytt att vi rekommenderar dig att besöka sin närmaste återförsäljare allt eftersom uppdateringarna blir tillgängliga för att se och uppleva 2018 års modeller live”.

 

Leave a Reply