Skip to main content

GMC bjuder härmed in dig till On Any Sunday. En perfekt dag för dig som kör Enduro och vill bli duktigare på cross och vise versa.Dietisten Marina som hjälper svenska friidrottsförbundet och Färjestad BK med både kost och träning kommer och berättar vad vi ska tänka på inför race.För dom som har fått hjälp av Factory Suspension via GMC under Januari- Feb kommer Dan Åkesson och hjälper dig med inställningar och tips. Vi  kommer även att ha några hojar med fabriks fjädring som alla på lägret kan få prova.
Per Olsson, Erik Widing och Andreas Alsterbo kommer att gnugga geniknölarna för att få fram riktigt tokiga och framförallt extremt roliga körpass under hela dagen. Vi kommer att använda banan och utforska omgivningen på ett sätt som den normalt aldrig används på. En avslappnad dag med mycket skratt och nytta.

Min kubik 125, Min ålder 16 år.Sista anmälningsdag :(förlängt till 130430)Var : Kils Crossbana. Kostnad 400 kr bank giro 5506-8761När : 12 Maj. Max antal deltagare 30 st, först till kvarn.  Lunch ingår i priset.  Anmälan görs på goran@gmckarlstad.se